jueves, 4 de septiembre de 2008

"El mercat amb humor". Exposición de Juli Sanchis, HARCA, en Picassent


Juli Sanchis, HARCA, presenta desde el 16 al 31 de septiembre una nueva exposición en la Casa de Cultura de Picassent titulada "El mercat amb humor"

Esta es la información sobre la muestra:
dimarts, 16 de setembre de 2008
Horari: 19:30
Lloc de realització: Sala d'exposicions - Casa de Cultura de Picassent
Exposició
EL MERCAT AMB HUMOR
dibuixos de Juli Sanchis “Harca”
CASA DE CULTURA DE PICASSENT
Del 16 al 31 de setembre de 2008
Inauguració:
Dia 16 de setembre a les 19:30 hores
Horari:
De dilluns a divendres de 10:00 h a 14:00 h
I de 17:00 h a 20:30 h
Dissabtes de 18:00 h a 20:00 h.
El Mercat de la Miraculosa ha sigut un fòrum de convivència del poble com pocs hem tingut, amb relacions càlides i de vegades antagòniques, fruit del tracte directe entre les persones que hi han interactuat.
Però el passat del Mercat de la Miraculosa és un passat recent. Des que al mes de setembre de 1964 obrira les portes, ha sigut, durant molt de temps, el principal rebost i lloc d’abastiment de la població. Allà hem viscut moltes experiències, allà ens hem assabentat de xafarderies i de successos ben seriosos i, fins i tot tràgics, de la vida local o mundial. Allà, amb actitud incerta, hem vist com el mateix poble de Picassent ha esdevingut democràtic i europeu, ha crescut i ha entrat, amb ànim decidit, al segle XXI. Aquest marc que suposa l’edifici del mercat ara desapareix per adaptar-se als nous temps i començar una nova etapa. Renovar-se o morir.
I és principalment per aquest motiu que es munta l’exposició de dibuixos de Juli Sanchis, Harca, EL MERCAT AMB HUMOR.


El nostre paisà reflecteix una realitat local que, de vegades, per quotidiana, no ens apercebem de la seua vàlua. A través dels seus dibuixos, com si d’instantànies es tractara, congela fragments de la vida del mercadal. Juli s’ha esforçat per reflectir el costat més càlid i humà del mercat de Picassent, vist sempre sota el prisma humorístic i intel·ligent que el caracteritza. Ací podreu reconéixer fesomies ben familiars. Recordareu comentaris i situacions que, de segur, us seran ben coneguts(...)
Us animem a fer una volta per l’exposició i a passar una estona divertida, una vegada més, amb l’encertat humor d’Harca.
Joan C. Mayans, juliol de 2008

1 comentario:

sa dijo...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
天空之城裡看馬達加斯加激動之餘與女友做愛徵信社隨意自拍此時跟徵信社人員在聊天室裡討論情色內容的正妹牆如何變成AV女優可是徵信社將我們色情照片放在成人圖片區的這部落格隨意的舉動被徵信社翻拍成a片異界裡的部落格徵信社人員做徵信社經營的ut聊天室人氣爆增的人氣部落格有空來參觀
Thanks